Contact en Disclaimer

Beobank leningen & krediet


3369.pngBeobank, het vroegere Citibank, is de bekendste in het rijtje van kredietverleners in België.

Beobank biedt verschillende producten aan die we hieronder één voor één kort zullen bespreken:

 • Geldreserve / Direct Cash
 • Lening op afbetaling
 • Autolening – nieuwe wagen
 • Jongeren Autolening
 • Renovatiekrediet
 • Woonlening
 • Energielening
 • Ecokrediet
 • Comfortlening Plus

Lening op afbetaling

Beobank onderzoekt uw aanvraag en als, na onderzoek van uw dossier, uw aanvraag wordt aanvaard, ondertekent u de kredietovereenkomst en wordt het geld te uwer beschikking gesteld.

Autolening – nieuwe wagen

Dit aanbod is voorbehouden aan particulieren en enkel voor nieuwe wagens. De wettelijke maximale terugbetalingstermijn is in functie van het ontleende bedrag maar zal nooit meer dan 84 maanden zijn.

De rentevoet op dit moment bedraagt 1,49% JKP (Jaarlijks Kostenpercentage). Dankzij deze interessante rentevoet kunt u misschien een extra optie kiezen.

Renovatiekrediet

Voorbehouden aan eigenaars. Minimum 70% van de ontleende som van het renovatiekrediet moet verantwoord worden met facturen en een bestek. De wettelijke maximale terugbetalingstermijn is in functie van het ontleende bedrag maar zal nooit meer dan 84 maanden zijn. Onder voorbehoud van wijzigingen. Niet cumuleerbaar met Beobank aanbiedingen. De rentevoet bedraagt 3,99%.

Energielening

De rentevoet bedraagt  3,49% JKP. U kunt uw lening terugbetalen op 12 maanden. Let op, het gaat voor een ontleend bedrag van minimum € 500 en maximum € 2.500. Op voorlegging van de stookoliefactuur, bestel- of leveringbon. Voorbehouden aan particulieren.

Ecokrediet

Tegen een rentevoet van 3,75% JKP kunt u genieten van een ontleend bedrag van minimum € 1.250 en maximum € 15.000 per ontlener. De wettelijke maximale terugbetalingstermijn is in functie van het ontleende bedrag maar zal nooit meer dan 60 maanden zijn. 70% van de ontleende som dient te worden gerechtvaardigd via facturen of een gehandtekende bestelbon die aantoont dat u met uw lening een energiebesparende investering betaalt. Voorbehouden aan particulieren.

Woonlening

Beobank zal samen met u nagaan welke terugbetalingsformule voor u het interessantst is.

Comfortlening Plus

De Comfortlening Plus heeft een rentevoet van 5,70% JKP en dit voor een bedrag van € 2.500 tot € 7.500. U betaalt uw lening terug met een looptijd van maximum 42 maanden, in functie van het ontleende bedrag. U kunt deze lening bovendien vervroegd terugbetalen en u zal hiervoor geen vergoeding aangerekend worden.

Twee voorwaarden:

 • U bent nog geen klant bij Beobank
 • U dient uw aanvraag in tussen 21 juni 2012 en 31 augustus 2012

De online aanvraagmodule

De online aanvraagmodules voor de verschillende producten bij Beobank zijn heel compleet.

U kunt bij leningen eerst de simulatie doen en daarna een vrijblijvende offerte maken.

De offerte zelf bestaat uit drie stappen, waar u uw persoonlijke gegevens, contactinformatie en financiële gegevens dient in te geven.

gratis, zonder verplichtingen


Maak een gratis offerte

Geld lenen

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

In dezelfde categorie

Goedkoop Geld Lenen