Kredietpartner

Kredietpartner is gespecialiseerd in consumentenkredieten voor alle doeleinden.

Wenst u geld te lenen, een kredietopening of een hypothecair krediet aan te vragen?

Vul dan eenvoudigweg het online aanvraagformulier in.

Een voorbeeld:

U leent € 10.000
– Maandelijkse aflossing: € 258,13
– Looptijd van de lening: 48 Maanden
– JKP: 11.50 %
– Totaal terug te betalen bedrag: € 12.390,69

Wat voor stoort leningen biedt Kredietpartner aan ?

Persoonlijke Lening

De persoonlijke lening is een lening op afbetaling die u toelaat snel geld te lenen. De persoonlijke lening is een krediet tussen de € 500 en de € 90.000. De persoonlijke lening op afbetaling is bovendien een lening waarvoor u geen verantwoording moet afleggen.

Om uw budget niet te belasten betaalt u bij een lening op afbetaling een beperkt vast maandelijks bedrag terug.

Wonen & Renoveren
Een tuinterras aanleggen, een veranda bouwen, de badkamer renoveren of de zolder isoleren? Maak van uw huis het droomhuis waar u al zo lang naar uitkijkt. Met een lening op afbetaling is het mogelijk. De lening op afbetaling is een lening waarvoor u geen verantwoording moet afleggen. U kan het geld van deze lening gebruiken voor al uw persoonlijke uitgaven, dus ook om uw woning aan te passen of te renoveren.

Om uw budget niet te belasten betaalt u bij een lening op afbetaling een beperkt vast maandelijks bedrag terug.

Lenen voor uw auto, nieuw of tweedehands
U kan het geld van deze lening gebruiken voor al uw persoonlijke uitgaven, dus ook voor de aankoop van een auto, nieuw of tweedehands. Dankzij deze vorm van auto financiering kan u bovendien het volledige bedrag van uw aankoop lenen, BTW inbegrepen. U dient dus geen voorschot te betalen.

Om uw budget niet te belasten betaalt u bij een lening op afbetaling een beperkt vast maandelijks bedrag terug.

Groeperen van Kredieten
Heeft u moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? Hebt u verschillende kredieten lopen? Bent u eigenaar van een woning? Dan is het groeperen van uw kredieten met een hypothecair krediet misschien de oplossing voor u. Dankzij het groeperen van uw kredieten met een hypothecair krediet kan u in veel gevallen uw maandelijkse aflossing met de helft verminderen en uw vermogen veilig stellen.

Met een hypothecair krediet houdt u slechts 1 bedrag over dat maandelijks dient afbetaald te worden. Zo is uw maandbudget niet meer onder druk en betaald u veel minder af per maand.

Leningen en kredieten voor zelfstandigen
Wenst u een nieuwe bestelwagen aan te schaffen? Of hebt u misschien wat nieuwe apparatuur nodig? Zijn de voorbije maanden wat moeilijker geweest en hebt u geld nodig om deze periode zorgeloos te overbruggen?

Zelfstandigen, ondernemers en KMO’s kunnen bij Kredietpartner terecht voor leningen op afbetaling, geldreserves, hypothecaire kredieten of zelfs hypotecaire leningen.

Vakantie
Met een lening op afbetaling kan u snel geld lenen voor uw vakantie. De lening op afbetaling is een lening waarvoor u geen verantwoording moet afleggen. U kan het geld van deze lening gebruiken voor al uw persoonlijke uitgaven, dus ook om op vakantie te gaan.

Om uw budget niet te belasten wanneer u uitgerust terug bent van vakantie, betaalt u bij een lening op afbetaling een beperkt vast maandelijks bedrag terug.

Huwelijk & Feesten
Om uw huwelijk of feest tot een succes te maken kan u kiezen voor een lening op afbetaling. De lening op afbetaling is een lening waarvoor u geen verantwoording moet afleggen. U kan het geld van deze lening gebruiken voor al uw persoonlijke uitgaven, dus ook voor uw huwelijk of feesten.

Om uw budget niet te belasten betaalt u bij een lening op afbetaling een beperkt vast maandelijks bedrag terug.

Geldreserve
Beschikken over een geldreserve geeft een veilig gevoel. Weten dat u bij onvoorziene kosten terug kan vallen op een geldreserve die u toelaat zorgeloos uw kosten te betalen, wie wil dat niet? Zoals een credit card laat een geldreserve u toe om over een bepaald bedrag te beschikken, tussen €500 en €10.001. U kan dit geld gebruiken wanneer u het nodig heeft of wenst, en dit zonder u te hoeven verantwoorden.

Om uw budget niet te belasten betaalt u bij een geldreserve een beperkt vast maandelijks bedrag terug.

Hypothecaire leningen
Wenst u een huis of appartement te kopen? Hebt u plannen om uw droomhuis te bouwen of uw hebt een prachtig stukje grond in gedachten? Een hypothecaire lening is een lening voor de aankoop van vastgoed waarbij de woning, de bouwgrond of een ander onroerend goed wat aangekocht wordt dient als onderpand. Dit noemt men de hypotheek.

Een hypothecaire lening is een voordelige lening die u toelaat eigenaar te worden zonder zorgen. Om uw budget niet te belasten betaalt u bij een hypothecaire lening een vast maandelijks bedrag terug.

Andere doeleinden
Een privé lening is een persoonlijke lening op afbetaling. De persoonlijke lening op afbetaling is een privé lening waarvoor u geen verantwoording moet afleggen. U kan het geld van deze lening gebruiken voor al uw privé uitgaven, ongeacht het doel ervan.

Enkele voorbeelden van privé leningen:

 • Een privé lening voor een nieuwe computer
 • Een privé lening voor een motor
 • Een privé lening voor een wereldreis
 • Een privé lening voor een auto
 • Een privé lening om facturen te betalen

Om uw budget niet te belasten betaalt u bij een privé lening een vast maandelijks bedrag terug.

Online aanvraagmodule

De online aanvraagmodule bij Kredietpartner bestaat uit 6 stappen:

 1. Kies uw lening
 2. Uw persoonlijke gegevens
 3. Uw contact gegevens
 4. Uw beroepsgegevens
 5. Uw inkomsten
 6. Uw lopende leningen

Laat u niet afschrikken door het aantal stappen want elke stap is op zich heel kort. Het maakt de aanvraag heel overzichtelijk en makkelijk te overlopen.

Maak een gratis offerte

Geld lenen

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

In dezelfde categorie

Goedkoop Geld Lenen

Contact en Disclaimer