Auxifina Krediet – Leen geld, vraag een krediet

Sinds 1947 biedt Auxifina.be u de keuze uit een breed gamma aan kredietoplossingen voor alle mogelijke behoeften en projecten: persoonlijke lening, renovatielening, vakantielening, huwelijkslening, autolening en groepering van kredieten.

Auxifina geeft u ook de mogelijk om een schuldsaldoverzekering te nemen. Waarom een schuldsaldoverzekering ? Soms zorgen onvoorziene omstandigheden voor verwikkelingen bij de afbetaling van een krediet: zo kan het overlijden van één van de ontleners de familieleden voor een aantal onaangename financiële verrassingen plaatsen.

Een schuldsaldoverzekering kan op twee momenten onderschreven worden: bij het sluiten van het kredietcontract, of tijdens de looptijd van het krediet. Alle soorten kredietovereenkomsten kunnen gepaard gaan met een schuldsaldoverzekering : een persoonlijke lening, een renovatielening, een vakantielening, een autolening, …

Auxifina werkt inzake schuldsaldoverzekeringen samen met ZA Verzekeringen en stelt u een Krefi Cover verzekering voor. In geval van overlijden van de verzekerde ten gevolge van een ongeval of ziekte, neemt de verzekeraar de afbetaling van het kredietsaldo te zijnen laste.

De online aanvraagmodule

Bij Auxifina start de online aanvraagmodule met een keuze van de lening waarna u het bedrag en de aflosperiode kan aanpassen.

De eigenlijke aanvraag gebeurt in 3 eenvoudige stappen.

De site bevat bovendien flink wat info.