Quick Krediet

Quick Krediet

Quick Krediet is al meer dan 30 jaar actief in de sector als kredietmakelaar, maar is bij velen nog niet erg gekend en dat komt omdat deze kredietverstrekker vooral actief is in Mechelen.

Een ander verschil met de vele andere kredietverleners is dat Quick Krediet een familiezaak is.

Deze kredietverstrekker biedt 6 soorten producten aan:

Renovatie plan
Quick krediet biedt een lening aan een zeer concurrentieel tarief waardoor u eventuele renovaties van uw woning kan starten ook al heeft u zelf het budget niet meteen klaarliggen. De afbetaling kan u spreiden in de tijd.

Persoonlijk plan
Bij deze lening bent u geen verdere uitleg verschuldigd aan Quick Krediet. Dit persoonlijk plan is een uiterst transparant krediet met duidelijke vooraf afgesproken vaste looptijd en vaste maandafkorting.

Vakantieplan
Met dit Quick Krediet kan u de reis van uw dromen maken en die in schijven afbetalen. Dit gebeurt aan gunstige voorwaarden.

Verhuis plan
Verhuizen kost geld, iedereen weet dit. U moet een verhuiswagen betalen, eventueel enkele extra meubelen aanschaffen, hier en daar herschilderen, … en dan hebben we het nog niet over de huurwaarborg gehad! Het kost u al snel wat centen. Via het verhuisplan kunt u, zonder aan uw spaarcenten te moeten komen, van woonst veranderen en de afbetaling van de kosten spreiden in de tijd.

ALL-in plan
Klanten vragen vaak of lopende leningen kunnen gecentraliseerd worden. Centraliseren van lopende leningen is echter geen wonderformule want hoewel in de meeste gevallen uw maandafkorting spectaculair daalt, verlengt uw duurtijd waardoor u minder per maand gaat betalen maar op een langere termijn. Maar, hoedanook kan dit wel soms een oplossing zijn.

Hypotheek
Komt u tot de vaststelling dat uw huis ook geld kost en dat u links en rechts wat teveel kleine leningen bent aangegaan om deze onvoorziene kosten te betalen? Misschien is het dan beter om alles in één krediet onder te brengen. Zelfs een uitschuiver in de betalingen met een melding op de zwarte lijst hoeft nog geen drama te zijn bij Quick Krediet.