Geld lenen mits onderpand

U kunt geld lenen zonder inkomen door spullen als onderpand in te brengen, dit kan gaan om juwelen, sieraden, een auto of andere waardevolle spullen zoals een stripcollectie, platencollectie, wijncollectie etc. zolang deze een aantoonbare waarde heeft.

Deze waarborg kan ook bestaan uit waardepapieren of een pand. Hierbij kunt u denken aan kasbonnen, aandelen of obligaties. Deze worden tijdelijk in bewaring gegeven aan de kredietverstrekker tijdens de duur van de lening. Wanneer u als lener het geld niet meer wilt of kunt terugbetalen, heeft de kredietverstrekker de mogelijkheid om de financiële middelen uit de waarborg te verkopen of te innen.

Op deze manier heeft de kredietverstrekker altijd de garantie op een terugbetaling van de lening, of in de vorm van geld, of in de vorm van een waarborg.

U kunt deze waardevolle spullen belenen of verkopen, afhankelijk van het feit of u het te lenen bedrag slechts tijdelijk of permanent nodig heeft. We raden aan om de rentevoeten van de verschillende kredietverstrekkers te bekijken en naar uw mogelijkheden te vragen om relatief voordelig een krediet af te sluiten.

U kunt de kosten hieronder berekenen via de verschillende aanbidders van leningen.

[table id=1 /]