Buy Way Personal Finance

Buy Way Personal Finance is de marktleider op het gebied van consumentenkrediet op het verkooppunt. Deze onafhankelijke speler op de markt van het consumentenkrediet wordt ondersteund door Apax Partners, één van de grootste internationale investeringsfondsen. Al meer dan 550.000 klanten gebruiken deze consumentkredietverstrekker in Belgie en Luxemburg.

Het bedrijf, met hoofdzetel in Brussel, telt meer dan 150 professionals die gespecialiseerd zijn in financiering van consumptiegoederen en u dus met raad en daad kunnen bijstaan. Buy Way biedt verschillende financieringsoplossingen aan en gaat prat op een persoonlijke begeleiding van elk dossier.

De verschillende producten:

Buy Way Mastercard (€ 1250 tot € 10001)

Bruikbaar om uw internetaankopen te betalen, wereldwijd in meer dan 35 miljoen handelszaken en aan verschillende bankautomaten. Terugbetaling in maandelijkse aflossingen is mogelijk.

gratis, zonder verplichtingen

Buy Way Line (€ 5.500 tot € 15.000)

Een herbruikbare kredietlijn zonder kaart. Geen bijdrage, geen dossierkosten. Overschrijving naar uw bankrekening mogelijk binnen de twee werkdagen.

gratis, zonder verplichtingen

Lening op afbetaling (€ 2500 tot € 20000)

Een krediet die u toelaat op voorhand de looptijd van de terugbetalingen en het bedrag van uw maandelijkse aflossing te kiezen in functie van het gevraagde bedrag. De Buy Way lening op afbetaling laat u toe om een bedrag te lenen dat varieert tussen € 2.500 en € 20.000 aan een rentevoet vanaf 5,49% met een looptijd tot 84 maanden.

gratis, zonder verplichtingen