Geld lenen zonder bank

Geld lenen bij een bank wordt steeds moeilijker. Dat is het gevolg van de financiële crisis en de wantoestanden van de laatste jaren waardoor de winstmarges van de baken serieus gedrukt werden. Maar misschien heeft u ook een persoonlijke reden om liever niet te gaan lenen bij uw bank.

In dit geval kunt u gebruik maken van kredietvertrekkers die geen banken zijn.

Een bank of toch maar een kredietverstrekker?

Kredietvertrekkers werken samen met de meeste kredietinstellingen in België waardoor ze een grote portefeuille aan leningen kunnen aanbieden zonder dat u zelf moet langsgaan bij een bank. Snel geld lenen zonder bank wordt hierdoor inderdaad mogelijk.

Aanbieders die snel geld lenen zonder bank mogelijk maken, zijn vaker duurder dan banken. Daarom is het aangeraden steeds een gratis offerte aan te vragen bij de verschillende kredietvertrekkers. Maar weet dat banken u doorgaans lagere rentes aanbieden.

Minimumbedrag

Bij snel geld lenen zonder gebruik te maken van een bank zult u met een minimum bedrag te maken krijgen. En dit minimumbedrag kan verschillen van aanbieder tot aanbieder. Doorgaans wordt een minimum bedrag van 2.500 euro gebruikt om te lenen. Soms ligt dit hoger, soms ligt dit lager.

Hoedanook is het aangeraden om zowel bij kredietvertrekkers die geen bank zijn, als bij banken zelf een offerte te laten opmaken. Zo kan u zelf kiezen welke aanbieder u het meest geschikt lijkt. Maar weet dat ook kredietvertrekkers die geen bank zijn uw aanvraag kunnen afwijzen.

Zowel grote als kleine bedragen

U kan snel geld lenen zonder bank en dit zowel voor grote als voor kleinere bedragen. Naast een minimaal bedrag bestaat er ook bij de kredietverstrekkers die geen bank zijn ook maximumbedragen. Deze maximumbedragen variëren van aanbieder tot aanbieder. Ook hier is het aangeraden een gratis offerte aan te vragen zodat u meteen weet wat de kosten en bedragen zijn die u kunt lenen.

[table id=1 /]