Cofidis leningen & krediet

De kredietverlener Cofidis is al 25 jaar actief in België wat betreft krediet op afstand en is met 670 000 klanten meteen ook de nummer 1 in consumptiekrediet via het internet.

Cofidis biedt verschillende producten aan:

  • MyLine geldreserve
  • Lening op afbetaling
  • Renovatielening vanaf 5,9%
  • Autolening

MyLine geldreserve

MyLine by Cofidis is een geldreserve (ook wel kredietopening genoemd) tussen € 500 en € 10001 die u eenvoudig zelf kunt beheren. Ze is op elk moment toegankelijk voor uw uitgaven en onverwachte kosten. U kiest het bedrag dat u nodig hebt en het bedrag van de maandelijkse aflossing dat het best bij uw budget past. Uw maandelijkse aflossing verandert niet, ongeacht het gebruikte bedrag. Het geld van MyLine by Cofidis is altijd beschikbaar zonder dat u zich moet verantwoorden voor het gebruik ervan.

Lening op afbetaling

U kan een lening op afbetaling bekomen voor een bedrag tussen € 5.000 en € 50.000 om een een aankoop of project volledig te financieren, zonder dat u het gebruik moet verantwoorden.

De online aanvraag verloopt heel eenvoudig : U kiest het bedrag dat u wilt lenen, de duur van het krediet en de maandelijkse aflossingen. Als u nu online inschrijft, geniet u een interessante interestvoet vanaf 5,9%. Zodra het contract ondertekend is, worden de terugbetalingsvoorwaarden vastgelegd en krijgt u een overzicht van de aflossingen. Het geld wordt rechtstreeks op uw zichtrekening gestort.

Renovatielening vanaf 5,9%

Cofidis voorziet in een renovatielening voor een bedrag tussen € 5.000 en € 25.000 om kleine klussen of een grote renovatie te financieren. U heeft ook de mogelijkheid om u te beveiligen tegen slechte omstandigheden met de verzekering Garantie+ (aangeraden).

Zodra het contract ondertekend is, worden de terugbetalingsvoorwaarden vastgelegd. U krijgt een overzicht van de aflossingen waarop de rentevoeten, het bedrag en de maandelijkse aflossingen zijn opgenomen. Het totaal bedrag van uw krediet wordt in één keer volledig op uw bankrekening gestort.

Autolening

Met de Cofidis autolening beschikt u over een bedrag tussen € 5.000 en € 50.000 om uw nieuwe of tweedehandswagen integraal te financieren tegen dezelfde interestvoet. U staat dus niet voor verrassingen.

Zodra het contract ondertekend is, worden de terugbetalingsvoorwaarden vastgelegd. U krijgt een overzicht van de aflossingen waarop de rentevoeten, het bedrag en de maandelijkse aflossingen zijn opgenomen.

De online aanvraagmodule

De online aanvraagmodules voor de verschillende producten bij Cofidis zijn heel compleet.

U kunt bij leningen eerst de simulatie doen en daarna een vrijblijvende offerte maken.

De offerte zelf bestaat uit drie stappen, waar u uw persoonlijke gegevens, contactinformatie en financiële gegevens dient in te geven.

gratis, zonder verplichtingen