Ferratum verhoogt te ontlenen bedrag tot € 500 en verandert leningstructuur

Het minilening concept slaat aan in België. Dat merkt ook Ferratum. Daarom verhoogt de kredietverstrekker vanaf nu het maximum totaal te ontlenen bedrag tot € 500 (ipv € 200 vroeger).

Verder veranderde Ferratum eveneens haar leningstructuur. In juni jongstleden is er namelijk een voorstel tot wetswijziging ingediend dat de vaste kosten voor een Ferratum minilening regulariseert. Ferratum heeft haar model aangepast om in lijn te zijn met deze nieuwe wetgeving, die eerstdaags in voege zal treden. Vanaf vandaag rekent de kredietverstrekker u maximaal 4 € kosten aan per lening.

Om het risico te beperken dat Ferratum loopt door het snel verstrekken van minileningen, moet u vanaf nu een garantie geven. U kan hiervoor kiezen uit 2 opties:

  • Optie 1 is een persoonlijke garantsteller; dit is een bekende (uit uw omgeving) die garant staat voor het geleende bedrag.
  • Optie 2 is de Global Guarantee garantie; hierbij staat de Ferratum partner Global Guarantee garant tegen een vergoeding.

Hieronder vindt u zowel de kosten die Ferratum u aanrekent, gevolgd door de kosten voor een garantie bij Global Gurantee.

[ws_table id=”1″]

Indien u voor de tweede optie kiest bij het ontlenen van een som bij Ferratum staat de Ferratum partner Global Guarantee garant tegen een vergoeding.

[ws_table id=”8″]